Jablečné Hrudky BezLep:)
18. 12. 2025
Ingredience:
- 200 g másla
- 1/2 bezlep prdopeč
- 1 lžička mleté skořice
- 150 g nastrouhaných jablek
- 50 g třtinového cukru
- 50 g pohankové mouky
- 50 g ovesné mouky
- 50 g rýžové mouky
- 80 g kukuřičné mouky
- 20 g kukuřičného škrobu
- čokoláda a skořice na ozdobu
Postup:
Všechny suroviny smícháme v misce v homogenní lepivé těsto. Pomocí lžičky děláme na vymazaný plech hrudky které pečeme v předem vyhřáté troubě na 180°C asi 20 minut.
Hotové hrudky můžeme postříkat rezehřátou čokoládou do které vmícháme trochu skořice.
Komentáře
Přehled komentářů
Zatím nebyl vložen žádný komentář